Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Hvordan det laves

Hvordan vores pasta er lavet

Processen: Semuljen er blandet med vand. Denne blanding bliver trukket for at give pastaen sin form. Herefter går pastaen så gennem tørrefasen for at fjerne det overskydende væske. Som det sidste bliver pastaen kølet ned og pakket.

 

1. Modtagelse og oplagring af varer

Scarico-semola_pasta_zara_dk

Råvarer, hovedsaligt durumhvede semalje men også æg produkter, ankommer til anlægget.

I den første fase laves der en kvalitativ analyse af råvarerne og viser analysen positive resultater, vil råvarerne blive sendt til lagrings området. Semuljen er opbevaret i siloerne hvor man, senere i produktionen, kan tage det direkte fra.

Om Pasta Zara

Pasta ZARA har en over et århundrede lang en historie og har altid været drevet af familien Bragagnolo, i dag drives virksomheden af fjerde generation.
Læs mere…

Kontakt os

Pasta Zara Danmark
Brunagervej 1
DK-8361 Hasselager
Tlf: +45 2964 7021
E-mail: