Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Certificering

AEO, Authorized Economic OperatorSystem og produkt certificeringer

Sikkerheden af ​​systemet og af produktet er et emne af stigende betydning, især i fødevareproduktionen. Det har en direkte forbindelse til forbrugerne og Pasta ZARA har i mange år været følsomme på dette emne. Derfor startede virksomheden et projekt med formål at opnå alle de vigtigste internationale certificeringer og kvittere indsatsen ved at nå de højeste kvalitative standarder. Disse certificeringer fornyes hvert år, efter besøg og forskellige inspektioner af de produktive enheder.

Den certificeringsmyndighed SGS, har for eksempel udstedt attestation til opfyldelse af virksomhedens kvalitetsstyringssystem med standard UNI EN ISO 9001:08 for hvad der vedrører feltet ansøgning “Forskning, udvikling og produktion af tør fødemæssig pasta”. Kommissionen anerkendte, at den produktive proces hos Pasta ZARA sker i overensstemmelse med klare og præcise procedurer, der tildeler fuld kontrol og korrekt operative ledelse. Med andre ord blev engagementet i virksomheden anerkendt da, for at kunne realisere sine produkter, vælger konstant at styre ingredienserne, for at sørge for de er areGMo-fri og for at forhindre deres forurening med allergifremkaldende stoffer.

Desuden, efter et vigtigt besøg af repræsentanter for en provision på hygiejne og kvalitet, CSQA, har certificeringsmyndigheden udstedt Pasta ZARA, de højeste karakterer til B.R.C. (British Retail Consortium) der kan gives, med “Grade A” og med I.F.S. Standard (International Food Standard) på det “højere” niveau. Det er et sæt af strenge normer, som regulerer alt fra det hygiejnisk-sanitære synspunkt produktionsprocessen til de miljømæssige forhold.

Toldvæsenet tildelte Pasta ZARA sin AEO (Authorized Economic Operator), der attesterer selskabets “Told sikkerhed og pålidelighed”. AEO givrt også Pasta ZARA en bestemt position i den internationale logistikkæde ved at sætte det på sin europæiske “hvide liste”, som giver PastaZARA yderligere konkurrenceevner på internationalt plan.

Pasta ZARA kan også regne med produkt certificeringen ISO 22005:08, som respekterer den nødvendighed der er af “Sporbarhed af pastaen produktet i virksomheden”. Denne certificering tager hensyn til alle punkter i produktionskæden for Pasta Zara, fra modtagelsen af ​​råvarer til afsendelse af det færdige produkt.

Endelig er Pasta ZARAs miljøledelsessystem certificeret af SGS, i overensstemmelse med de normer ISO 14001, der uddeler en effektiv forvaltning af aspekter og virkninger relateret til aktiviteter i form af biprodukter-tjenester i selskabet, med et mål om kontinuerlig forbedring og beskyttelse af miljøet mod potentielle forureningskilder.

Certificate ISO 9001Certificate ISO 22005 – Rovato plant
Certificate Riese-Muggia ISO 22005
Certificate GSFS – Rovato plant
Certificate IFS – Rovato plant
Certificate GSFS – Muggia plant
Certificate IFS – Muggia plant
Certificate GSFS – Riese plant

Certificate IFS – Riese plant

Om Pasta Zara

Pasta ZARA har en over et århundrede lang en historie og har altid været drevet af familien Bragagnolo, i dag drives virksomheden af fjerde generation.
Læs mere…

Kontakt os

Pasta Zara Danmark
Brunagervej 1
DK-8361 Hasselager
Tlf: +45 2964 7021
E-mail: