• Opskrifter
  • Spirali med rucola pesto og cherry tomater
Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Spirali med rucola pesto og cherry tomater

italiensk_pasta_tomat_pastazara_dk

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde

Til 4 personer

Put 100 g. rucola sammen med 30 g. valnødder, et fed hvidløg, salt og peber i en minihakker ved høj hastighed. Tilføj 30 g. pecorino ost lidt ad gangen og så 10 cl oliven olie. Skær 200 g. cherry tomater i halve og lad dem absorbere smagene med et fed hvidløg, oliven olie, salt og peber. Kog i mellemtiden 400 g. spirali ifølge instruktionerne på pakken. Rør i rucola pesto saucen og fortynd evt. med nogle få skefulde vand fra pastaen og tilføj så tomaterne.

Ingredienser til 4 personer

  • 400 g spirali
  • 100 g rucola
  • 30 g valnødder
  • 200 g cherrytomater
  • 1 fed hvidløg
  • 30 g pecorino ost
  • 10 cl oliven olie
  • salt
  • peber

Gennemsnitlig ernæringsmæssig værdi for 100gr pasta

Energi 350 Kcal – 1483 Kj Fedt 1,2 g
Protein 12,0 g Fedtstoffer* 0,3 g
Kulhudrat 71,0 g Sukkerarter 3,2 g
Fibre 3,5 g Natrium 0,002 g

* Mættet, monoumættede, polyumættede fedtstoffer

Om Pasta Zara

Pasta ZARA har en over et århundrede lang en historie og har altid været drevet af familien Bragagnolo, i dag drives virksomheden af fjerde generation.
Læs mere…

Kontakt os

Pasta Zara Danmark
Brunagervej 1
DK-8361 Hasselager
Tlf: +45 2964 7021
E-mail: