Spagetti med rejer
Fremgangsmåde
Fremgangmåde
Pil 600 g. tigerrejer men behold halerne på. I en pande brun der et løg, et fed hvidløg, en håndfuld basilikum og persille og 3 spsk. oliven olie. Tilføj hovederne af rejerne, knus dem grundigt og tilføj et glas hvidvin og lad det fordampe. Dæk så med vand, krydr med salt og peber og lad det reduceres med 2/3. Tag den opnåede bullion og tilføj den til 250 g. tomat sauce og lad fordampe yderligere, hvis nødvendigt. I en pande, sautér der rejehalerne hurtigt i en lille smule olie og krydr med salt og friskkværnet peber, en skefuld hakket persille og tilføj det til tomatsaucen. I mellemtiden kog da 400 g. spaghetti i saltet vand efter instruktionerne på pakken. Server med rejesaucen og et drys olivenolie.
Ingredienser til 4 personer
-
400 g spaghetti
-
250 g rejer
-
4 blade basilikum
-
60 g rødløg
-
2 chilipeber
-
4 cl tør hvidvin
-
15 g persille
-
salt
Gennemsnitlig ernæringsmæssig værdi for 100gr pasta
Energi | 350 Kcal – 1483 Kj | Fedt | 1,2 g |
Protein | 12,0 g | Fedtstoffer* | 0,3 g |
Kulhudrat | 71,0 g | Sukkerarter | 3,2 g |
Fibre | 3,5 g | Natrium | 0,002 g |
* Mættet, monoumættede, polyumættede fedtstoffer