Pennine med stegte auberginer og cougetter
Fremgangsmåde
Fremgangsmåde
1: Vask auberginen og skær i strimler. Put dem i en si med en lille smule salt og lad dem dræne i 30 minutter. I mellemtiden; vask courgetten og skær også en i strimler. Blanchér tomaterme, fjern skind, saft og kerner og hak. Skræl løget og knus hvidløget. Vask basilikum og riv det i stykker.
2: Steg løg og hvidløg i olie i en pande indtil det er blødt. Fjern hvidløg og tilføj aubergine og courgette og steg. Tilføj også tomaterne, salt og peber og lad stege i 10 minutter. Fjern den fra varmen og tilføj basilikum.
3: Kog pastaen til den er ”al dente”. Hæld vandet fra og tilføj saucen, revet parmasan og servér.
Ingredienser til 4 personer
-
350 g pennine
-
4 spsk ekstra jomfru olivenolie
-
300 g aubergine
-
300 g courgette
-
1 løg
-
1 fed hvidløg
-
400 g modne, faste tomater
-
1 bundt persille
-
2 spsk revet parmasan ost
-
salt
-
peber
Gennemsnitlig ernæringsmæssig værdi for 100gr pasta
Energi | 350 Kcal – 1483 Kj | Fedt | 1,2 g |
Protein | 12,0 g | Fedtstoffer* | 0,3 g |
Kulhudrat | 71,0 g | Sukkerarter | 3,2 g |
Fibre | 3,5 g | Natrium | 0,002 g |
* Mættet, monoumættede, polyumættede fedtstoffer