• Opskrifter
  • Pennine med stegte auberginer og cougetter
Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Pennine med stegte auberginer og cougetter

italiensk_pasta_tomat_pastazara_dk

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde

1: Vask auberginen og skær i strimler. Put dem i en si med en lille smule salt og lad dem dræne i 30 minutter. I mellemtiden; vask courgetten og skær også en i strimler. Blanchér tomaterme, fjern skind, saft og kerner og hak. Skræl løget og knus hvidløget. Vask basilikum og riv det i stykker.
2: Steg løg og hvidløg i olie i en pande indtil det er blødt. Fjern hvidløg og tilføj aubergine og courgette og steg. Tilføj også tomaterne, salt og peber og lad stege i 10 minutter. Fjern den fra varmen og tilføj basilikum.
3: Kog pastaen til den er ”al dente”. Hæld vandet fra og tilføj saucen, revet parmasan og servér.

Ingredienser til 4 personer

  • 350 g pennine
  • 300 g aubergine
  • 300 g courgette
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 400 g modne, faste tomater
  • 1 bundt persille
  • 2 spsk revet parmasan ost
  • salt
  • peber

Gennemsnitlig ernæringsmæssig værdi for 100gr pasta

Energi 350 Kcal – 1483 Kj Fedt 1,2 g
Protein 12,0 g Fedtstoffer* 0,3 g
Kulhudrat 71,0 g Sukkerarter 3,2 g
Fibre 3,5 g Natrium 0,002 g

* Mættet, monoumættede, polyumættede fedtstoffer

Om Pasta Zara

Pasta ZARA har en over et århundrede lang en historie og har altid været drevet af familien Bragagnolo, i dag drives virksomheden af fjerde generation.
Læs mere…

Kontakt os

Pasta Zara Danmark
Brunagervej 1
DK-8361 Hasselager
Tlf: +45 2964 7021
E-mail: