Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Penne Rigate “Napoletana”

italiensk_pasta_tomat_pastazara_dk

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde

1: Blanchér tomaterne i en sautérpande med kogende vand, dræn dem og fjern skind, saft og kerner og hak dem så. Vask auberginerne, hak dem og læg dem i en si og drys en smule salt hen over. Lad dem ligger i 20 minutter så de mister deres bitre saft.
2: Vask ansjoserne under rendende vand for at fjerne al salt, fjern så benene og skær dem i små stykker. Hak mozzarellaen. Pil skalotteløg og hak det fint. Vask basilikum, tør og riv i stykker.
3: Tilføj olie til en pande og steg skalotteløget sammen med en smule basilikum indtil det er blødt. Tilføj den drænede, hakke aubergine og steg i 3 minutter ved høj varme. Rør konstant. Tilføj den hakkede tomat, en knivspids salt og peber og steg videre i 20 minutter ved middel varme. Tilføj så ansjoser, det resterende basilikum rør rundt og tag så panden af varmen.
4: Bring i mellemtiden saltet vand i kog og kog penne rigate indtil de er ”al dente”. Hæld vandet fra og kom det op i aubergine saucen. Tilføj den hakkede mozzarella og bland med en træske indtil det hele er blandet godt sammen. Pynt med basilikum og server med det samme.

Ingredienser til 4 personer

  • 300 g penne rigate
  • 300 g aubergine
  • 300 g faste, modne tomater
  • 80 g mozzarella
  • 3 ansjos filet i salt
  • 1 skalotteløg
  • 1 bundt persille
  • salt
  • hel peber

Gennemsnitlig ernæringsmæssig værdi for 100gr pasta

Energi 350 Kcal – 1483 Kj Fedt 1,2 g
Protein 12,0 g Fedtstoffer* 0,3 g
Kulhudrat 71,0 g Sukkerarter 3,2 g
Fibre 3,5 g Natrium 0,002 g

* Mættet, monoumættede, polyumættede fedtstoffer

Om Pasta Zara

Pasta ZARA har en over et århundrede lang en historie og har altid været drevet af familien Bragagnolo, i dag drives virksomheden af fjerde generation.
Læs mere…

Kontakt os

Pasta Zara Danmark
Brunagervej 1
DK-8361 Hasselager
Tlf: +45 2964 7021
E-mail: