Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Lumaconi Rigati med svinekam og bønner

italiensk_pasta_tomat_pastazara_dk

Fremgangsmåde

1: Lad bønnerne ligge i vand i 12 timer. Pil et løg og pik og hak et fed hvidløg. Hak bacon og svinekammen. Blanchér tomaterne, fjern skind, saft og kerne og hak dem. Vask persillen, lad den tørre og hak den.
2: Dræn bønnerne og kom dem i en sauté pande. Tilføj laurbærblade, halvdelen af det hakkede løg, et fed hvidløg og dæk det med rigeligt koldt vand og steg ved medium varme i en time. Krydr bønnerne med salt lige før timen er gået.
3: Put olie på en pande og steg den sidste del af løget indtil det er blødt. Tilføj den hakkede bacon og svinekam og steg indtil det er gyldentbrunt på alle sider. Tilføj så de hakkede tomater, krydr med salt og peber og lad det stege ved medium varme i 30 minutter; rør en gang i mellem. Tilføj så de drænede bønner og lad simre for endnu 15 minutter og drys til sidst det hakkede persille hen over. Kog i mellemtiden pastaen i saltet vand indtil den er “al dente”, hæld vandet fra, bland saucen i og server.

Ingredienser til 4 personer

  • 350 g Lumaconi rigati
  • 4 spak ekstra jomfru oliven olie
  • 200 g svinekam
  • 150 g cannellini bønner
  • 1 løg
  • 50 g skivet, røget bacon
  • 300 g gode, friske tomater
  • 1 lauerbærblad
  • bundt persille
  • 1 fed hvidløg
  • salt
  • peber

Gennemsnitlig ernæringsmæssig værdi for 100gr pasta

Energi 350 Kcal – 1483 Kj Fedt 1,2 g
Protein 12,0 g Fedtstoffer* 0,3 g
Kulhudrat 71,0 g Sukkerarter 3,2 g
Fibre 3,5 g Natrium 0,002 g

* Mættet, monoumættede, polyumættede fedtstoffer

Om Pasta Zara

Pasta ZARA har en over et århundrede lang en historie og har altid været drevet af familien Bragagnolo, i dag drives virksomheden af fjerde generation.
Læs mere…

Kontakt os

Pasta Zara Danmark
Brunagervej 1
DK-8361 Hasselager
Tlf: +45 2964 7021
E-mail: