Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Italiensk cannelloni

italiensk_pasta_tomat_pastazara_dk

Fremgangsmåde

Det er vigtigt at huske, at cannellomi er forlavet og derfor indeholder et saftigt fyld og derefter dækket med en lys, flydende sauce. Kun på denne måde vil cannellonien blive tilberedt ordenligt; ved at absorbere væden fra saucen vil de svulme op og koge indtil de er “al dente”. De bages i ovnen ved 180 grader. Fyld aldrig cannellonien dagen før, da de kan bliver for våde. For at tjekke om cannellonien er færdig, stik da i den med en gaffel.

Smelt smørret over lav varme i en slip-let pande og tilføj så det hakkede løj, selleri og gulerod og brun dette. Tilføj kød. Hæld rødvinen over og lad det fordampe. Krydr med salt og peber og varm det op. Tilføj sigtet ricotta for at lave en tør, men blød blanding. Fyld hver cannelloni ved at putte fyldet ind fra enderne. Placer på en smurt bageplade og dæk med tomatsauce. Drys parmasan over og bag ved 180 grader i 20 minutter.

Ingredienser til 4 personer

  • 12 cannellonier
  • 1 ltr tomat pure
  • 200 g ricotta ost
  • 200 g blandet hakket kød
  • 50 g løg
  • 30 selleri
  • 30 g gulerod
  • 1 glas rødvin
  • 80 g smør
  • 40 g parmesan ost
  • salt
  • peber

Gennemsnitlig ernæringsmæssig værdi for 100gr pasta

Energi 350 Kcal – 1483 Kj Fedt 1,2 g
Protein 12,0 g Fedtstoffer* 0,3 g
Kulhudrat 71,0 g Sukkerarter 3,2 g
Fibre 3,5 g Natrium 0,002 g

* Mættet, monoumættede, polyumættede fedtstoffer

Om Pasta Zara

Pasta ZARA har en over et århundrede lang en historie og har altid været drevet af familien Bragagnolo, i dag drives virksomheden af fjerde generation.
Læs mere…

Kontakt os

Pasta Zara Danmark
Brunagervej 1
DK-8361 Hasselager
Tlf: +45 2964 7021
E-mail: