Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Farfalle med sprøde grøntsager

italiensk_pasta_tomat_pastazara_dk

Fremgangsmåde

Hak en lille aubergine, 2 courgetter, 1 gul og 1 rød peberfrugt. Sautér grøntsagerne hver for sig i en pande med et fed hvidløg og en smule oliven olie, salt og friskkværnet peber.  Bland grøntsagerne sammen og krydr med en håndfuld hakket basilikum. Bring saltet vand i kog og kog 400 g. farfalle efter instruktionerne på pakken. Rør de sprøde grøntsager i sammen med lidt oliven olie og parmasan ost eller hakket mozerella, hvis retten serveres kold.

Ingredienser til 4 personer

  • 400 g. farfalle
  • Ekstrajomfru olivenolie
  • 1 lille aubergine
  • 2 courgetter
  • 1 gul peber
  • 1 rød peber
  • 1 fed hvidløg
  • en håndfuld hakket basilikum
  • Parmesan ost eller hakket mozzarella
  • Salt
  • Friskkværnet peber

Gennemsnitlig ernæringsmæssig værdi for 100gr pasta

Energi 350 Kcal – 1483 Kj Fedt 1,2 g
Protein 12,0 g Fedtstoffer* 0,3 g
Kulhudrat 71,0 g Sukkerarter 3,2 g
Fibre 3,5 g Natrium 0,002 g

* Mættet, monoumættede, polyumættede fedtstoffer

Om Pasta Zara

Pasta ZARA har en over et århundrede lang en historie og har altid været drevet af familien Bragagnolo, i dag drives virksomheden af fjerde generation.
Læs mere…

Kontakt os

Pasta Zara Danmark
Brunagervej 1
DK-8361 Hasselager
Tlf: +45 2964 7021
E-mail: