Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Markeder

Den første italienske pasta eksportør

Pasta Zars markeder i verden

14,5% af det tørrede pasta som spises verden over er produceret af Pasta ZARA. Dette resultat placerer virksomheden i toppen af rankeringen af italienske eksportører og på anden pladsen blandt producenterne. Et fantastisk resultat som vidner om global succes. Produktionen af Pasta ZARA tørret pasta når 97 lande: 51% af eksporten går mod europæiske lande, 14% går mod europæiske lande udenfor EU, 12% går til de skandinaviske lande, 10% går til mellemøsten, 5% til fjernøsten, 4% til Afrika, 3% til Amerika og 1% til Australien og Oceanien.

Pasta ZARA har indenfor de seneste år forøget sin tilstedeværelse på markedet i Østeuropa såsom Rusland, Ungarn og Kroatien og i Japan, Mellemøsten og Afrika og trådte ind i et helt nyt marked med stort potentiale i USA. For at føre tilsyn med Nordafrika og Mellemøsten på bedst mulige måde har de lavet en markedsførings kontor i Alexandria, Egypten.

Ikke nok med det så er Pasta ZARA ved at intensivere sin tilstedeværelse på det italienske marked hvilket udgør omkring 10% af omsætningen.

Om Pasta Zara

Pasta ZARA har en over et århundrede lang en historie og har altid været drevet af familien Bragagnolo, i dag drives virksomheden af fjerde generation.
Læs mere…

Kontakt os

Pasta Zara Danmark
Brunagervej 1
DK-8361 Hasselager
Tlf: +45 2964 7021
E-mail: