Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Grøn profil

En produktion som beskytter miljøet og arbejdspladser

Projektet Pasta ZARA Green agter at studere, fremme og realisere mulige handlinger som er nyttige ift. at have en bæredygtig produktions process, med det langsigtede mål at udvikle men beskytte miljø, områder og arbejdspladser. Et projekt som er realiseret ved hjælp af alternative transportmidler, reduktion af energiforbruget, takket være vedvarende energikilder, og sans for dyrs trivsel.

Kraftvarmeproduktion

I sine tre fabrikker producerer Pasta ZARA den el og varme de har brug for helt af sig selv, takket være sit kraftvarmeproduktions system som opnås ved en turbo-kompressor som har endoterme motorer med høje energibesparelser. En kraftvarmeproduktion på 7000 kW. Elektriske kompressorer, som ingen Co2 producerer og derudover også eliminerer akustisk forurening, bruges til at læsse kornmel fra tankene.

Solceller

Solceller på fabrikkerne

Pasta ZARA gør også stor anvendelse af vedvarende energikilder takket være to fotovolaiske systemer, altså solceller, installeret på taget af sine produktive enheder. Brugen af ​​opvarmet tappet vand og elektrisk energi er i øjeblikket under undersøgelse med henblik på at kunne skabe en stor reduktion i miljøbelastning i Rovat

Æg fra fritgående høns

Kun de bedste æg bliver brugtPasta ZARA gør meget stort brug af økologisk producerede produkter hver dag, som ud over at sikre sunde og naturlige fødevarer for forbrugerne, også beskytte miljøet, da økologisk landbrug gør mindst muligt brug af kemikalier mulige. Pasta ZARA bruger kun æg fra fritgående høns til sin pasta med æg. Til ære for dette engagement blev Pasta Zara tildelt den internationale Good Egg Prize i Paris i 2010 af Compassion in World Farming; den største internationale ikke-statslige organisation for dyrs trivsel, som har arbejdet på at forbedre levevilkårene for fødevareproduktionens husdyr i over 40 år. En af organisationens vigtigste opgaver er, at sætte en stopper for brugen af ​ bure til opdræt af æg æglæggende høner og fremme mulighederne for alternative gårde i fri luft med fritgående høns.

Om Pasta Zara

Pasta ZARA har en over et århundrede lang en historie og har altid været drevet af familien Bragagnolo, i dag drives virksomheden af fjerde generation.
Læs mere…

Kontakt os

Pasta Zara Danmark
Brunagervej 1
DK-8361 Hasselager
Tlf: +45 2964 7021
E-mail: